Spela

Greenfee

2021

JUNI TILL OKTOBER MÅNDAG TILL TORSDAG

950 kr

HELA FREDAGEN

1150 kr

HELG & HELGDAGAR
05.00–10.00 & 14.00–20.00

1150 kr

10.00–14.00

1250 kr

Juniorer betalar halva greenfeeavgiften samtliga dagar.

Kom ihåg att grinden till klubben stänger 23.15

SLAGMATTA

Under maj månad är det obligatoriskt med slagmatta. Gäster är välkomna från söndag 2 maj och kan låna en matta i receptionen. Slagmattan är obligatorisk vid spel från fairway, greenområden samt i ruffen. Vid spel med pegg från tee med träklubba krävs ingen matta. Om du väljer att slå med hybrid eller järnklubba från tee ska slagmatta alltid användas. Från bunker och på green spelar vi som vanligt. Då vi spelar från slagmatta är rundorna inte handicapgrundande.

GÄST TILL MEDLEM

Gäst till medlem erhåller 200 kr i rabatt. Juniorer erhåller 100 kr i rabatt vid spel med medlem. Detta gäller för en gäst per medlem i bollen. 

Greenfee gäller för 18 hål. Lägg till 450 kr på vardagar och 600 kr under helger utöver gällande greenfee om du vill spela 36 hål. Juniorer betalar hälften av dessa avgifter.

BETALNING

Du kan betala med kort när receptionen är öppen. Det går också bra att betala med Swish i vår terminal som finns i entréhallen. Där ska du alltid betala när receptionen är stängd. Det är viktigt att du anger ditt Golf-ID och starttid i meddelandet. OBS. Vi är helt kontantfria.

ANKOMSTMARKERING

Även medlemmar ska registrera sig innan sin starttid antingen i receptionen eller via MinGolf eller OnTag.

DRIVING RANGE & ÖVNINGSOMRÅDE

Gäster är välkomna att använda Driving Rangen och putting green. Det går att betala med kort vid bollmaskinen. Rangen är stängd till 09.00 samtliga torsdagar.

Greenfekontroll

Har du inte betalat greenfee innan du börjar spela får du betala dubbel aktuell dagsgreenfee. Händelsen rapporteras också till Svenska Golfförbundet. Då riskerar du att blir avstängd från golfens bokningssystem GIT.

Kiosken

Kiosken finns vid nionde hålet, här kan du köpa kaffe och fylla på med energi.  

Innan rundan