Menu

Restaurang Vallda

VECKANS LUNCHMENY
köket öppet 11:30-15

V.20

Måndag

  • Dagens fångst med smörad svamp & ponzubuljong, sesampotatis, ingefärsrostad paksoi, limemajonnäs, sallad på böngroddar, sticklök & koriander.
  • Fransk lantkorv med Alsacepotatis, gräddkokt purjolök, senap & rostad lök.
  • Vitlöksstekt gnocchi med bakad tomat & fänkål, skummig salviavelouté, sallad på ruccola, solrosfrön, kapris & parmesan.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa med tomat, saffran, pernod, räkor, krutonger & örtmajonnäs.
  • Caesarsallad med örtstekt kyckling, bacon, romansallad, picklad rödlök, tomat, krutonger & parmesan.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Tisdag

  • Dagens fångst, vitvinssås smaksatt med jordärtskocka, rostad blomkål, örtslungad färskpotatis, sallad på räkor, gurka & dill.
  • Kokt rimmad oxbringa med pepparrotsvelouté, krossade rotfrukter, picklade gulbetor, sallad på isad lök & persilja.
  • Vitlöksstekt gnocchi med bakad tomat & fänkål, skummig salviavelouté, sallad på ruccola, solrosfrön, kapris & parmesan.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa med tomat, saffran, pernod, räkor, krutonger & örtmajonnäs.
  • Caesarsallad med örtstekt kyckling, bacon, romansallad, picklad rödlök, tomat, krutonger & parmesan.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Onsdag

  • Dagens fångst, brynt smör smaksatt med tomat & saffran, vitlöks rostad broccoli, krossad potatis med parmesan, sallad på ruccola & citron.
  • Rostat kycklingbröst med ädelostsås, rostad potatis, bakad rotselleri samt sallad på blekselleri, valnötter & äpple.
  • Vitlöksstekt gnocchi med bakad tomat & fänkål, skummig salviavelouté, sallad på ruccola, solrosfrön, kapris & parmesan.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa med tomat, saffran, pernod, räkor, krutonger & örtmajonnäs.
  • Caesarsallad med örtstekt kyckling, bacon, romansallad, picklad rödlök, tomat, krutonger & parmesan.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Torsdag

  • Dagens fångst, vitvinssås med tångkaviar, bakad fänkål, färskpotatis med kummin, sallad på krasse & dill.
  • Italienska kalvfrikadeller i tomatsås, örtrostad krossad potatis, bakad tomat och zucchini, parmesancremé & ruccola.
  • Vitlöksstekt gnocchi med bakad tomat & fänkål, skummig salviavelouté, sallad på ruccola, solrosfrön, kapris & parmesan.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa med tomat, saffran, pernod, räkor, krutonger & örtmajonnäs.
  • Caesarsallad med örtstekt kyckling, bacon, romansallad, picklad rödlök, tomat, krutonger & parmesan.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Fredag

  • Dagens fångst med champagnesås, broccolipuré, krossad potatis med dill & citron, sallad på räkor, rädisor & körvel.
  • Örtstekt pluma av svensk rapsgris, rostad potatis, rödvinssås med rostad paprika, ragu på tomat, zucchini & aubergine.
  • Vitlöksstekt gnocchi med bakad tomat & fänkål, skummig salviavelouté, sallad på ruccola, solrosfrön, kapris & parmesan.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa med tomat, saffran, pernod, räkor, krutonger & örtmajonnäs.
  • Caesarsallad med örtstekt kyckling, bacon, romansallad, picklad rödlök, tomat, krutonger & parmesan.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Lördag & Söndag

  • Dagens fångst, ljummen sallad på majrova, rädisa och sockerärtor, tryffel beurre blanc, krossad potatis med körvel & dill.
  • Nattbakad högrev med rostade rotfrukter, potatispuré, rödvinssås med puylinser & ramslöksmajonnäs.
  • Vitlöksstekt gnocchi med bakad tomat & fänkål, skummig salviavelouté, sallad på ruccola, solrosfrön, kapris & parmesan.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa med tomat, saffran, pernod, räkor, krutonger & örtmajonnäs.
  • Caesarsallad med örtstekt kyckling, bacon, romansallad, picklad rödlök, tomat, krutonger & parmesan.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan

VARMT VÄLKOMNA

Alla rätter kan beställas som take away, 
köp en miljövänlig tygpåse att bära den i.
Boka bord på telefon
+46 300 40 40 10
Boka bord online
ONLINEBOKNING

Mail för andra frågor som bröllop, tävlingar, konferens och sammankomst: restaurang@valldagolf.se

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross