Damgolf Vallda G&CC 2019
OBS! omgång den 5 september kan spelas valfri dag mellan den 2 och 5 september! Anmälan i GIT som vanligt!
På torsdagar spelas Damgolfen.

Ny dam tävling för i år är Blue Challenge Cup, en par tävling från blå tee som spelas över hela säsongen. Se mer information på hemsidan.

Prisutdelning för säsongstävlingarna samt KM kommer att ske vid en gemensam middag och prisutdelning med herrarna på Vallda G&CC lördagen den 21 september så boka in redan nu alla är välkomna! Mer information kommer.

Seriespel
Är du intresserad av att spela seriespel så har Vallda i år anmält två lag, ett till D22 och ett till D50. Du som är intresserad av att delta kontakta kansliet, Bibi eller Anette. Vi behöver bli fler!

Anette Johansson
0708-930222 anette.kullsvik@telia.com

Facebookgruppen ”Golfdamer i Vallda” finns där man kan hitta spel- och träningspartner.

Funktionär Scandinavian Invitation
Vallda har fått en begäran om funktionärer till Scandinavian Invitation 22-25 augusti 2019 på Hills Golfklubb.  Du kan nu anmäla dig som Vallda-funktionär. Återkom till Bengt Ericsson (bengte01@hotmail.com) om du är intresserad att vara med. Vi vet inte ännu hur många som behövs, men först till kvarn gäller. De flesta som var med förra året på Nordea Master har redan anmält sitt intresse. När Bengt har mer information så återkommer han till de som anmält sig. I år är det Europeantour som står som arrangörer. För spelarna av spelarna. Mer info här www.scandinavianinvitation.se

Program
Nedan följer säsongens dam program som det ser ut just nu men gå in på hemsidan som blir uppdaterad inom kort, och se vad som händer på klubben och läs resultat. Där hittar du även övriga tävlingar på klubben och inte minst klubbmästerskapet. I år blir det en KM seniorklass även för damerna.

Tävlingsprogram Vallda damer 2019

Lördag den 27 april Damernas Kick Off Tävling – AVGJORD

Ladies invitation fredag 14 juni – AVGJORD

Damernas Finaltävling söndag 14 september
Anmälan i GIT.
Endast för medlemmar.
Lottad singeltävling inklusive lunch och prisutdelning.
Första start ca 8.30.
Prisutdelning Årets Golfdam, Eclectic och Blue Cahllenge Cup lördag den 21 september.
Damernas Running Eclectic – hela säsongen
Running Eclectic 18 hål spelas torsdagar 2/5-5/9. Deltagaravgift 40:- gäller hela säsongen och erläggs före första start. Scorekortet markeras med ett inringat E varje speldag. Du måste spela damgolfen för att delta i Running Eclectic.

Man kan starta deltagande i Running Eclectic när som helst under hela säsongen. Tänk på att de sista veckorna endast blir 9 hålsrundor.
Resultat kommer att kunna följas på hemsidan under damer.

Damernas Torsdagsgolf – slaggolf
Deltagare skall vara 18 år.
Spelas på valfri tid torsdagar 2/5-5/9. När kvällarna blir mörkare 9/8-5/9 spelas endast 9 hål. Tävlingsanmälan görs i GIT före start och du måste boka starttid separat på sedvanligt sätt.
Det finns reserverad damtid 16.30-17.25 som måste bokas senast 2 dagar före. Önskar man spelpartner kontakta kansliet som kan hjälpa till och se vilka damer som är inbokade under dagen. Deltar man i damernas torsdagsgolf hjälps vi åt att ta hand om varandra och dela upp oss så att alla som vill vara med får någon att spela med. Facebook gruppen kan också vara ett bra sätt att hitta spelpartner och dela upp oss.
Vi spelar slaggolf alla torsdagar.
Markör är en annan dam som deltar i tävlingen. Gäster är välkomna och ordinarie greenfee samt tävlingsavgift gäller.
Tävlingsavgift 40:-  erläggs före start till kansliet eller i kuvert i brevinkastet.  Min 4 deltagare för att det ska vara tävling med prisbord.
Avståndsmätare får användas enligt lokal regel.
Scorekort lämnas i receptionen efter avslutat spel eller i brevinkastet.
Priser: 2 priser vid min 4 deltagare, 3 priser vid 6-8 deltagare, 4 priser vid 9-12 deltagare, 5 priser vid 13-16 deltagare.
Priser i form av presentkort hos Lyxells och är klara söndag veckan efter.
Presentkortet  hämtas i kansliet som du tar med till restaurangen och där laddar de ditt Lyxellskort. Har du inget kort hos Lyxells så får du ett. Var noga med att komma ihåg ditt kortnummer.

Årets Damgolfare

Poäng delas ut vid torsdagstävlingarna. 4P till segraren, 3P till 2an och övriga deltagare får 2P.
Den som samlat flest poäng blir Årets Damgolfare.

Blue Challenge Cup

Partävling som spelas som Scramble över säsongen. Deltagande kan startas när som helst under säsongen och max 8 resultat får lämnas in och de sex bästa räknas. Övriga förutsättningar finns på hemsidan.

Matchspel

Vallda Par Cup, bästboll 3/4 reducerat hcp. Damer, blå tee, och herrar, silver tee. Ej junior under 18 år. Damer och herrar 70+ kan välja att spela från röd tee.