Damgolf Vallda Golf & CC 2020

Med anledning av Covid-19 har Svenska Golfförbundet gått ut med rekommendationer om att samtliga tävlingar skall ställas in/skjutas upp tills vidare. Detta för att minska närkontakten mellan golfare samt undvika onödiga resor i samband med tävlingar.
Till våra medlemmar som är aktiva i herr- och damgolfen vill vi förtydliga att även detta är uppskjutet tillsvidare. Vi kommer följa de rekommendationer som ges och uppdatera er när vi har någon ny information att ge.

Välkommen till ett nytt golfår! Information om damernas tävlingar kommer efter hand nedan.

Årets första damtävling ”Kick-off” blir den 18 april. En lottad Scramble med start 8.30, alla kan vara med. Avslutas med prisutdelning, lunch och information om säsongen 2020. Anmälan i GIT från den 1 april.

Facebookgruppen ”Golfdamer i Vallda” finns där man kan hitta spel- och träningspartner.

Damernas Torsdagsgolf 2020

Vi spelar som tidigare år med Valfri Speltid Och Partner (VSOP) och tävlingsformen är slaggolf par+5 slag från röd tee och i en klass. Markör ska vara en dam som deltar i torsdagsgolfen. Gäster är välkomna och betalar förutom tävlingsavgift ordinarie greenfee.  Anmälan till tävlingen görs på min golf och du bokar en tid för spel på banan separat. Det finns tider blockade som endast damer kan boka 16.00-17.30 varje torsdag och de tider som inte blivit bokade släpps fritt dagen innan.
Avgift 60:- betalas med fördel samtidigt som anmälan i min golf vilket är en ny funktion från i år. Hjälps åt att dela upp er i bollarna så alla som vill kan vara med. Har du ingen att spela med hör med receptionen som kan se vilka som spelar damgolfen eller lägg ut en blänkare i facebookgruppen Golfdamer i Vallda.

V 22 flyttas torsdagsgolfen till tisdag eftermiddad den 26 maj med gemensam shotgun start med herrarna. Anmälan på min golf till tävlingen som lottas.

Ladies Invitation den 26 juni 2020

Se mer information under Ladies Invitation.

Årets Damgolfare Order of Merit

Poäng kommer att fördelas under årets singeltävlingar och placering kan följas i min golf under senaste tävling Order of Merit. 5 Sek från de 60 Sek av anmälningsavgiften vid torsdagsgolfen går till prisbordet.

Blue Challenge Cup

Två manna Scrambletävling som pågår under hela säsongen och man kan starta när som helst. Se detaljinfo under Blue Challenge