Ladies Invitation

 


I strålande väder spelades årets Ladies Invitation. 56 damer deltog och levererade kanonresultat trots tidvis ordentligt med byig vind.

 Segrade gjorde Anna-Karin Olsson och Kerstin Gredevik som får ta med sig varsin kompis och övernatta och äta en god middag på Hotell Nääs Fabriker stort tack till sponsorn.

På en andra plats kom Anniken Gammelgård och Agneta Hedelin som får åka till Rönnums Herrgård stort tack även till denna sponsor. Tredjepriset gick till Else-Britt Nilsson och Gun Haak, fjärde pris till Katarina Löfving och Susanne Standar

 


5-års jubileum med Ladies Invitation på Vallda

40 damer slöt upp till årets Ladies Invitation och klarade sig utan regn. Efter spel med toppresultat på vår fina bana åt vi god lunch hos Lyxells.

Fina priser från våra sponsorer Nääs Fabriker och Ronnums Herrgård kunde delas ut till 1an och 2 an. Övernattning med middag och stor frukost samt tillgång till relax och bastu väntar pristagarna med sällskap.

 

1:a Mia och Karin

2:a Elisabeth och Birgitta

3:a Gun och Else-Britt

Närmast hål Kerstin och Malena


lv2016

Nytt deltagarrekord i årets Ladies Invitation den 1 juli!

Väderprognosen sa regn större delen av dagen men vädergudarna var med oss och de 58 damer som kom till start fick endast några droppar på sig. Det var endast glada miner ute på banan som var i fint skick och greenerna var nypreparerade på morgonen. Det enda klagomål som hördes var ”varför har ni så många bunkrar”? Efteråt samlades vi i restaurangen för prisutdelning efter att först ha fått en mingeldrink och en god lunch från Lyxells i magen.

De två första prisen var i år sponsrade av Nääs fabriker hotell och restaurang samt Ronnums Herrgård på Vargön.

1a Wittboldt/Pauli                     44p
2a Berg/Lekselius                     44p
3a Wolmestam/Larland          43p
4a Edsinger/Vardfjäll              42p
5a Lagerqvist/Andersson       39p


 

d17lv

Vinnarna på Ladies Invitation 2015

d16lv


Vinnarna på Ladies Invitation 2014

d11  d15  d14  d13  d12

 


Vinnarna på Ladies Invitation 2013

d19lv

Så har då den första Ladies Invitation tävlingen någonsin gått av stapeln på Vallda G&CC. Dagen bjöd på ett strålande väder, idel glada och positiva deltagare och ett generöst arrangemang med fikapåse vid starten, drink vid ”målgången”, en delikat lunch och ett häftigt prisbord med övernattningar på hotell, biljetter till två olika konserter mm.