Kontakt/Bordsbokning: 0300 40 40 10

ly4

Hos Lyxells på Vallda Golf & Country Club ska det smaka gott. Vi har lång erfarenhet - alltifrån lunchkrogar till finkrog i centrala Göteborg som gav en stjärna i Guide Michelin samt guldmedalj från Gastronomiska Akademin. Men nu är det en ny bana. Och för att hitta rätt uppskattar vi att få höra dina önskemål och förväntningar. Det kommer vara till god hjälp i vår strävan att utveckla den bästa golfkrogen för medlemmar och gäster.

Bordsbokning: 0300 40 40 10

Njutmeny

Vecka 46
Måndag

Rimmat fläsklägg (urbenad) med smörad kålbuljong, rostad grönkål, potatis, riven pepparrot och picklade rödlök
Dagens fångst med skaldjursås, pommes duchesse och räksallad

Tisdag

Skånsk kalops på högrev med picklade rödbetor och potatispuré
Smörstekt dagens fångst med brynt lime och löksmör, majskräm, avokad och chilimajonäs, svarta bönor, rostad tortilla och örtsallad

Onsdag

Knaperstekt rimmat sidfläsk med brynt äpple och löksås, persiljepotatis samt rårörda lingon
Dagens fångst med tomatsås, tapenade, basilikapotatis, ruccola och parmesan

Torsdag

Grekisk fårfärsbiff (från Rompens gård) med fetaostsallad och rostad paprika, citronrostad potatis och aubergine samt rödvin och rosmarinsås
Dagens fångst med äggsås, kaviarkräm, dillglaserad potatis, picklade rödlök och räkor

Fredag

Långbakat högrevshjärta med rödvinsås, potatispuré, rostad lök och rökt rotsellerimajonäs
Havets Wallenbergare smaksatt med tryffel och dragon, vitvinsås samt sallad på fänkål, gröna ärtor och räkor

Lördag

I dag serverar vi helgmeny med dagens fisk, kött, sallad, soppa, pasta, buns, smörgåsar, barnmat och fika Välkomna! köket har öppet 11.30-15.00

Söndag

I dag serverar vi helgmeny med dagens fisk, kött, sallad, soppa, pasta, buns, smörgåsar, barnmat och fika Välkomna! köket har öppet 11.30-15.00

Öppettider

Njutlunch serveras

Måndag – Fredag       11:30 – 14:30

Helgmeny serveras

Lördag – Söndag – Helger 11:30 – 15:00

Varmt välkomna önskar Ingemar och Ingrid Lyxell

Ring gärna 0300 40 40 10 för bokning och ev. förändringar