Kontakt/Bordsbokning: 0300 40 40 10

ly4

Hos Lyxells på Vallda Golf & Country Club ska det smaka gott. Vi har lång erfarenhet - alltifrån lunchkrogar till finkrog i centrala Göteborg som gav en stjärna i Guide Michelin samt guldmedalj från Gastronomiska Akademin. Men nu är det en ny bana. Och för att hitta rätt uppskattar vi att få höra dina önskemål och förväntningar. Det kommer vara till god hjälp i vår strävan att utveckla den bästa golfkrogen för medlemmar och gäster.

Bordsbokning: 0300 40 40 10

Njutmeny

Vecka 12
Måndag

Urbenat fläsklägg med rostad potatis, rotfrukter, rödkål och spetskål, senapsmajo, smörvinegrette och riven pepparrot
Dagens fångst med jordärtskockasås, rostade champinjoner, ruccolaolja, potatis med rostad mandel

Tisdag

Lammfärsbiff och lammkorv med minestronesås, potatispuré och basilikapesto
Dagens fångst med brynt rödbetssmör, potatis, bladspenat och gröna ärtor samt riven fetaost

Onsdag

Helstekt svensk karré med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och persiljepotatis
Dagens fångst med ponzusås, broccoli, sojamajonäs, rättika, rostad sesam, potatis och groddar

Torsdag

Fransk bondgryta med örter, rödvin, sidfläsk, bönor och rotfrukter serveras med potatispuré
Dagens fångst med skaldjursås, blomkålspanad, räkor och örtig potatis

Fredag

Rödvinsbräserad griskind med tryffelrödvinsås, potatispuré, belugalinser med rostade rotfrukter
Dagens fångst med vittvin och pepparrotsås, potatisstomp med västerbottenost, sallad med räkor, rökt lax , dill och gröna ärtor

Öppettider

Njut-lunch serveras

Månd – Fred  11:30 – 14:30

Lörd o söndag stängt

Välkommen

Varmt välkomna önskar Ingemar och Ingrid Lyxell

Ring gärna 0300 40 40 10 för bokning och ev. förändringar