Att tänka på vid bokning: Grinden till klubben stänger 23.15 vilket innebär att bokar man en senare golftid behöver man ha i åtanke att runda av i god tid innan grinden stängs. 

Vi på Vallda G&CC uppskattar att man tar med sig sandrör när man går ut på banan. Alla spelare tar med sig varsitt och längs med banan finns det sandstationer att fylla på sitt rör med. Det är av största vikt att alla spelare tar sitt ansvar för att bibehålla skicket på vår fina bana. 

Boka tid

Avbokningspolicy
Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast 2 timmar innan start. Om så inte sker kommer den som bokar starttiden vid första tillfället få en varning.
Vid upprepade tillfällen kommer den som bokat att debiteras, för medlemmar 200 kr och för gäster full gällande greenfee.
Avbokning av starttider sker på www.golf.se, alternativt genom att skicka ett mail angående avbokningen/förändringen till kansli@valldagolf.se eller genom att ringa till receptionen på 0300-40 40 00

Vid starttid tidigt på förmiddagen eller sent på eftermiddagen är det bäst att själv gå in på www.golf.se, och avboka sin starttid eftersom receptionen då kan vara stängd.

Bekräfta din starttid 
Bekräfta din starttid i receptionen senast 20 minuter innan start. Missar du att bekräfta din starttid i receptionen innan du går ut räknas detta som No Show. För avbokningspolicy, se ovan.

Med reservation för tävlingar, företagsgolf och större bokningar.
Kansliet förbehåller sig rätten att ta större bokningar utanför gällande regelverk.

Kontantfritt
Betala med kort eller Swish.

Greenfeekontroll
Är greenfee inte erlagd före spel måste spelare erlägga dubbla den dagsgreenfee som är aktuell. Vidare rapporteras händelsen till Svenska Golfförbundet med risk för avstängning från golfens bokningssystem GIT

Bokningsregler vid frost
Bokad tid gäller och avbokas därför om det är frost, men vi försöker alltid hjälpa golfare att få komma ut på banan när den öppnas igen.

Padeltennis
Vallda G&CC har en padelbana. Som aktieägare till klubben får du tillsammans med tre andra personer spela gratis 1h/dag. Timmar som bokas utöver detta kostar 300kr/spelare. Bokning till denna sker via MATCHi.


Gottskär Hotell
Välkommen till ett boende 400 m från havet i hotellrum, hotellstudio eller i vår nybyggda lodge.

Se våra erbjudanden här

Hotell Halland
Best Western Hotell Halland är ett trestjärnigt, familjeägt hotell i hjärtat av Kungsbacka.

Se vårt erbjudande här