Avbokningspolicy

Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast 2 timmar innan start. Om så inte sker kommer den som bokar starttiden vid första tillfället få en varning.
Vid upprepade tillfällen kommer den som bokat att debiteras, för medlemmar 200 kr och för gäster full gällande greenfee.
Avbokning av starttider sker på www.golf.se, alternativt genom att skicka ett mail angående avbokningen/förändringen till kansli@valldagolf.se eller genom att ringa till receptionen på 0300-40 40 00

Vid starttid tidigt på förmiddagen eller sent på eftermiddagen är det bäst att själv gå in på www.golf.se, och avboka sin starttid eftersom receptionen då kan vara stängd.

Bekräfta din starttid i receptionen senast 20 minuter innan start.
Missar du att bekräfta din starttid i receptionen innan du går ut räknas detta som No Show. För avbokningspolicy, se ovan

Med reservation för tävlingar, företagsgolf och större bokningar.
Kansliet förbehåller sig rätten att ta större bokningar utanför gällande regelverk.

Vallda G&CC är kontantfritt. Betala med kort eller Swish, 123 398 35 17, glöm inte ange golf-id och starttid i meddelandet.

Bokningsregler vid frost
Bokad tid gäller. Är banan stängd på grund av frost när din starttid infaller är den förbrukad och ny tid kan bokas i mån av plats. När frosten släpper och banan öppnar kan de med förbrukad starttid ofta starta på ett annat hål.
Vi försöker alltid hjälpa så många som möjligt att komma ut efter froststängning!

Boka tid

Vi utför greenfeekontroller med jämna mellanrum.
Är greenfee inte erlagd före spel måste spelare erlägga dubbla den dagsgreenfee som är aktuell. Vidare rapporteras händelsen till Svenska Golfförbundet med risk för avstängning från golfens bokningssystem GIT


Gottskär Hotell
Välkommen till ett boende 400 m från havet i hotellrum, hotellstudio eller i vår nybyggda lodge.

Se våra erbjudanden här

Grand Hotell Opera
Välkommen till ett nytt förstklassigt hotell mitt i hjärtat av Göteborg.

Se våra erbjudanden här

Hotell Halland
Best Western Hotell Halland är ett trestjärnigt, familjeägt hotell i hjärtat av Kungsbacka.

Se vårt erbjudande här