Club Professional

”Jag har alltid tyckt att det har varit kul att dela med mig av min kunskap inom golf och gillar att se när folk lyckas att nå sina mål!”

Emil började utbilda sig 2018 till PGA tränare och håller går just nu den sista delen på PGA:s utbildning HTU (Högre tränarutbildningen). Den kommer vara klar 2021. Emil kommer från Tjörns GK och Lycke GC innan.

Emil har spelat golf och tävlat i hela sitt liv, när han var 18 år slutade han dock sin satsning på att bli världens bästa golfare och bytte fokus till att slå längst i världen. Emil har vunnit 8 gånger på internationella Long Drivetouren och kom 3a på årets världsmästerskap som gick av stapeln i Dallas USA. Spelar idag på HCP 0,3.

”Jag tror verkligen Vallda G&CC är en klubb jag kommer stormtrivas på och jag är taggad på att bygga upp en träningsverksamhet som passar alla medlemmar såväl som seniorer och juniorer.”

Jag hoppas vi ses på Vallda G&CC.

Emil Rosberg Head PRO

emil@valldagolf.se


Emil Rosberg

25 minuter 450:-
50 minuter.  800:-

 


Club Professional

podahl

PO Dahlman

Tränarkarriären startade 1991 och idag har P O en lång meritlista, och högt värderade kunskaper. Han jobbade som landslagscoach 1995-2003 och är personlig tränare för tourspelare.

Meriter som tränare:  P O har bl.a. coachat Linda Wessberg i Solheim Cup 2007 och utnämndes samma år till Teacher of the Year  PGA Väst. Och 3 vinster på Europatouren och en seger i Solheim cup.

po@podahlman.se

Det går även bra att ringa

PO Dahlman 0708-58 41 02


Po Dahlman

50 minuter 900:-
90 minuter.  1 450:-

 


Ass.Tränare