Bara några veckor efter öppning och de allra första utslagen så kan vi konstatera att säsongen har fått en riktigt flygande start! Vi är fantastiskt glada över att se både bana och klubbhus fyllas med folk igen och även ta del av den härliga responsen som blivit på golfsporten överlag. Med anledning av det hårda trycket på banan så skymtar vi dock även en liten utmaning. Vi värnar om att hålla en mycket hög kvalité på banan och för att bibehålla detsamma över hela säsongen, behöver vi sätta in en åtgärd som minskar belastningen något. Med omgående start, from. idag den 5 maj, har vi tillsvidare blockerat en speltid i timmen. Detta innebär inte bollränna. På måndagar, onsdagar samt fredagar har vi blockerat fram till 07.50. Ettan öppnar 08.00 och tian öppnar 10.00. Vi ber er därför respektera bokad speltid och inte gå ut tidigare – trots att banan ser ledig ut. Vi vill även lyfta vikten av att ankomstregistrera sig vilket man enkelt gör via iPad vid entrén, i On Tag Scorekort-appen samt mingolf bokning-appen.

Vänligen notera att inga befintliga starttider avbokas.

Då vi fortfarande är precis i början av säsongen vill vi vidta denna åtgärd omgående med intentionen att banan ska hålla toppklass ändå fram till hösten.

Stort tack på förhand, för visad hänsyn och förståelse!