Vår banchef Stefan Nilsson slutar på Vallda Golf & Country Club den sista april för att börja på Svenska Golfförbundet som rådgivare.

Arbetet med att rekrytera en ersättare till Stefan är påbörjat och vi hoppas att kunna presentera en ny banchef under tidiga våren.

Det har gått snart tretton år sedan jag började arbeta på Vallda Golf & Country Club. Resan jag gjort tillsammans med mina kollegor och er medlemmar har varit spännande, utvecklande och utmanande. Vi har varit många som tillsammans har gett en stor portion av vår passion och vårt hjärta.

Vallda Golf & Country Club är i mina ögon Sveriges mest intressanta golfanläggning. Klubben och banan har redan från början haft en tydlig strategi och målbild vilket över tid har skapat förutsättningar till en unik golfupplevelse för alla som besöker anläggningen.

Nu går jag vidare till nya utmaningar och att jag nu får möjligheten att arbeta på Svenska Golfförbundet och bidra med mina kunskaper till ett stort antal golfklubbar ser jag som en spännande utveckling av min profession.

Stefan Nilsson, Banchef

Stefan har arbetat hos oss sedan starten av Vallda Golf & Country Club och har gjort ett fantastiskt arbete med att göra vår golfbana till en av de mest uppskattade och högst rankade i Sverige.

Reine & Johan och Per Rosén

Det har varit inspirerande och lärorikt att arbeta med Stefan och jag vill önska honom all lycka till i sin nya anställning. Jag ser också fram emot att ha fortsatt kontakt med Stefan när han blir rådgivare på Svenska Golfförbundet .

Patrik Fredriksson, Klubbchef