I anslutning till att PO Dahlman Golf Academy slutar hos oss har vi anställt Emil Rosberg som ny tränare. Emil kommer arbeta heltid på Vallda G&CC från och med 1 oktober i år.

Emil har tidigare arbetat som tränare på Tjörns GK och Lycke G&CC. Emil kom nyligen på tredje plats vid World Long Drive (Världsmästerskapet) i USA där hans längsta drive mätte hela 371 meter. Emil är just nu rankad som nr. 24 i världen i Long Drive.

Vi är oerhört stolta att ha knutit Emil Rosberg som en del av teamet på Vallda G&CC.

Träningsverksamheten på Vallda G&CC kommer därmed drivas i egen regi för bästa utveckling. Målsättningen är att stärka träningsverksamheten för alla golfspelare på Vallda G&CC. Vi vill kunna erbjuda mer varierande träning för såväl nybörjare som elitspelare, för unga som för gamla. Vår träningsstudio ska göras tillgänglig i större utsträckning än tidigare.

Önskar ni läsa mer om Emils golfkarriär kan ni besöka: https://www.worldlongdrive.com/players/emil-rosberg/