Hej

Vi i Värsta Bästa gänget från Vallda G&CC är funktionärer på hål 8 på årets golftävling Scandinavian Invitation på Hills den 22-25 augusti 2019. Som funktionär har man de bästa platserna för att se spelarna och jobbar bara 1,5 dag och de andra dagarna kommer man in gratis och får dessutom flera andra fördelar också.

I år är det Europeantour som står som arrangörer. För spelarna av spelarna. Så i år är det ett starkare startfält än förra året. Med bl.a. Henrik Stenson, Alex Noren m.fl. Mer info här www.scandinavianinvitation.se

Vill du vara med som reserv så anmäl dig snarast till Valldas kansli. Vi är 20 st funktionärer men om det blir någon vakans eller om det behövs fler funktionärer i Värsta Bästa gänget från Vallda så kommer du bli kontaktad.

Värsta Bästa gänget som är funktionärer på hål 8 (kom och hälsa på oss)

 1. Anette Johansson
 2. Anna Karlsson
 3. Anniken Gammelgård
 4. Bengt Ericsson
 5. Claes Rehmberg
 6. Claes Svahn
 7. Christer (Creder) Johansson
 8. Fredrik Lundahl
 9. Håkan Sterner
 10. Jan-Gustaf Roempke
 11. Louise Stengard Kristiansen
 12. Olle Edsbäcker
 13. Per Owe Kristiansen
 14. Per-Erik Erlandsson
 15. Rickhard Stickfors
 16. Sandra Dahlin
 17. Tomas Svensson
 18. Torbjörn Hansson
 19. Ulf Sjöblom
 20. Yasuyuki Mukae

 

Ha en fortsatt bra dag, med vänlig hälsning

Bengt Ericsson (+46 (0)734 125977, bengte01@hotmail.com