Klubbens Dag och firandet av vårt 10-års jubileum närmar sig med stormsteg och här kommer lite info som kan vara bra att ha med sig inför dagen.

– Shotgunstart 8.00 samt 13.30, fyrboll poängbogey. 200:-/lag som betalas i kansliet. För ickemedlemmar tillkommer gästgreenfee på 400:-/person. Sista anmälningsdagen för tävlingen är 24 juli kl. 18.00. (Begränsat antal platser, 48 lag/shotgun)
– BBQ i restaurangen mellan 11.30-14.00. 225:-/person, (inkl. 1 st dryck. 33cl Kruso, 1 st glas vin eller 1 st alkoholfri dryck) observera att buffén stänger 14.00. Går man ut 13.30 är det en bra idé att äta innan så man inte missar den fantastiska maten. Vill man ta del av buffén behöver man föranmäla detta senast 22 juli till kansliet. Under eftermiddagen och kvällen kommer restaurangen ha öppet som vanligt med förfriskningar och snacks.
– BBQ kommer även finnas i kiosken på banan.
– Livemusik av bandet In bloom fr.o.m 11.30 och framåt.
– Utprovning av klubbor med Callaway & Odyssey på rangen. Anmälan till detta sker via kansliet, antingen på plats eller via kansli@valldagolf.se.

VÄLKOMNA!