Ny Klubbchef Patrik Fredriksson

I mitten av april tillträde jag som klubbchef på Vallda Golf & Country Club, en mycket inspirerande uppgift som jag tar mig an med stor ödmjukhet.

Efter att ha varit verksam i evenemangsbranschen i många år, som kommersiell chef på Gotevent AB , arenabolaget i Göteborg samt de senaste två åren som ansvarig för Gothenburg Horse Show är det nu fantastiskt att få komma till Vallda G&CC.   Vallda G&CC är en fantastisk anläggning och golfbana. En bana som vi ska fortsätta att utveckla och vårda tillsammans med Er medlemmar. Det är tillsammans vi är starka! Ambitionerna är högt ställda och målsättningen är att Vallda G&C ska vara den bästa golfupplevelsen. Vi som jobbar med den dagliga driften ser fram emot en konstruktiv dialog med er och är tacksamma för all feedback som kan få oss att utvecklas. Vallda Golf & Country Club ser fram emot en mycket lång och härlig säsong tillsammans med er!

Nya i kansliet

Mitt namn är Olivia Gabre. Jag är 27 år gammal och kommer ursprungligen från Mölnlycke, numera bor jag i Johanneberg – Göteborg. I sex år har jag jobbat inom försäljning på olika sätt; på fält, telefonförsäljning och de sista åren i en sängbutik. Innan dess jobbade jag inom restaurangbranschen, bland annat på Guadeloupe i Karibien.
De senaste två åren har jag studerat på Sälj & Marknadshögskolan där jag läst till Internationell säljare och marknadsförare för att utveckla mina kunskaper ytterligare. Jag valde detta programmet för att det var en bra kombination av vad jag hade i bagaget och för att lära mig mer om hur man kan arbeta med försäljning och marknadsföring tillsammans. Jag tror att min roll som Sälj- och marknadskoordinator här på Vallda Golf & Country Club kommer passa mig hur bra som helst.

Mitt namn är Malin Tjernberg och jag är 48 år gammal. De flesta skulle nog beskriva mig som glad och social med starkt driv som tycker om att umgås och arbeta med människor. Jag har under större delen av mitt arbetsliv ägnat mig åt fastighetsmäkleri, där jag under ett antal år var delägare i Mäklarhuset i Kungsbacka. På fritiden spelar jag gärna och ofta golf, vilket gör att miljön på golfklubben känns som hemma. Även skidåkning och matlagning är stora intressen. Nu ser jag med glädje fram emot att ta emot alla härliga golfare på Vallda!